Summa sidvisningar

lördag 10 december 2016

Syyrian sisällissota analogiaa

Näyttää sitlä että Syyriassakin on sellainen genosidinen punaiset ja valkoiset-sota, jossa tapetaan niin kauan kun toista osapuolta on ja jokin  kynsi vielä on kuumana. Suomessa  sota päättyi vasta kun  oli keskinäinen poliittinen kommunikaatio mahdollista ja muodostui puolueet, jotka sitten  kuin sammakot kirnussa polkivat vuoron perään itsensä johdon kukkulalle, aalloittain, toisiaan annihiloimatta.
Mutta syyrialaiset ovat vielä annihilaatiohengessä antamatta vastapuolelle  elossaolemisen oikeuttakaan.
Pohdin vain onko siellä  ns. hallituspuolue kykenevä hallitsemaan koko maata ja koko kansaa, jos se  tarkoituksella annihiloi puolet kansaa ja karkoittaa  maailman tuuliin  sen kansan puolikkaan.
Eikä maa silloin pidä leikata  kahdelle kansalle, koska kerran yhtä kansaa ei yleensä muodosteta siten, että puolet siitä tapetaan. Sellainen tappohallitus hajoaa kuitenkin pirstaleiksi  vaikka jäisi yksin ainoaksi  maan päälle, sillä se on armoton ja paha, eikä kykene kommunikoimaan  myöhemminkään kuten ei aluksikaan.
Kun maailman  oikeusvaltiot aikansa katselevat sitä hävityksen kauhistusta, kuten hitlerin aikana, tullee vieläkin kai jonkinlainen   saksan jako ja berliinin ristiin rastiin  paloittaminen, että tappamisen rattaat saadaan murskattua ja ihmiskunta saa noista tappajista rauhan ja tulee sotatuomioistuimet kuten ennenkin.
Asiaa vain hankaloitaa se, että kristikunnan ote islamin  kuplan sisällä sijaitsevasta sodasta on  olematon. ja vain siinä mitassa kun sota raatelee  ulkopuolista maailmaa, voidaan osallistua asiaan.  Mutta tällä kertaa  jo pakolaisten sentrifugoituminen kaikkialle  kristillisiin valtakuntiin (lammastarhoihin)  kyllä asettaa tarpeen puuttua  kuplan sisäisiin tapahtumiin, saati siten kuplasta ulospäin suuntautuvat terroriteot (susien invasoituminen opakolaisten mukana).
Täydellinen  käsittämättömyys on se, että  kuplan sisäiset  suuret mahtavat islamvaltiot sallivat tunnottoman murhaamisen ja ihmisten juoksuttamisen pakoon raunioituvista yhteiskunnista  jatkuvan Syyriassa.  Ja ainoa vaste näyttää olevan että kukin kantiltaan lisää tappamista.  milloin mikin  jossain suhteessa "erilainen" on kohteena.
Joskus pitää tappamisenkin taudin loppua , loppuihan isorokkokin aikanaan, ja  jokainen  viruspandemia loppuu, ehkä tappaminenkin loppuu joskus ja ihmiset(?) kyllästyvät tappamaan toisiaan.  Ehkä kehittyy vasta-aineita  genosidiominaisuuksille ja inhoa kuoleman ja yhteiskuntakatastrofin  raunioitten hajulle. Pavlovilainen rauhan mahdollisuus- kun tappminen kyllästyttää tappajat. Muta otaen huomioon natsit. niisä ei tapahtunut tappamiseen kyllästymistä, vaan veren makuun päässet tappoivat yhä enemmän kuin, kesyski opetettu leijona tulee tappajaksi kun pääse veren makuun.  Se vaara on Syyriassa vieläkin.  Sieltä puuttuu oma mannerheim.






.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar