Summa sidvisningar

fredag 21 november 2014

EBOV viruksen GP1 proteiinin runsas N-glykosyloitunut kilpi

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24473128
GP1 proteiini ei  asetu virionin kalvoon vaan on  yhteydessä GP2 osaan jolla on  kalvoon ankkuroitunut Tm osa.  Katepsiinit  pilkkovat  (miltei chaperonin tapaan  G2  osan prosessointia suojaavaa)  G1 osaa (kuten Lassaviruksellakin)  ja fragmentteja  hilseilee . Myös ADAM17 ja furiini muokkaavat  lopullista  G1,2, jossa virulenssi on.  Runsas hilseily taas harhauttaa ja   lamaa isäntäkehon immuunipuolustusta monipuolisesti. Jos   G1,2  irtoaa ankkuriosan päältä, GP1,2delta  hilseilee pois. Silti on  jotain olennaista jäljellä. kalvossa. koetan  löytää mitä.

EBOV GP muokkautuu  hieman musiiniproteiinin  funktion tapaisesti, GP1 osa  "lähtee lipettiin" -tällä keraa puolustamaan kyllä virusta, eikä isäntäkehoa. GP2 osalla on sitten  "jokin tehtävä".  Tämä  sekretorinen masa EBOV  glykoproteiinia on suuri, ja ihmisen puolustusjärjestelmä on monipuolisesti kyllä nitistetty solun sisältä ja ulkoa., paikallisesti ja systeemissti, monissa systeemisissä järjestelmissä.
Tarkista Musiinin kontrollimekanismi, joka Göteborgissa on keksitty.
EBOV GP omaa vahvan musiinidomeenin.
Päivitys  21. 11. 2014
  Toistaiseksi olen aika pessimistinen EBOV viruksen  vastaisen lääkityksen nopean koostamisen suhteen.
Ellei infektio ala  luonnostaan rajoittua, niin tietämyksemme määrä ei sit vielä rajoita  Kun se sitten  rajoittuu yhtäkkiä joskus, se merkitsee vain jonkin tuntemattoman mekanismin keksimiselle ja  jatkotutkimuksille lisäaikaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar