Summa sidvisningar

lördag 6 oktober 2018

Katsaus 2.Biologisesta mittauksesta. Paras vaihtoehto havaita Legionellaa konventionaalisesti.

 KATSAUS. Paras vaihtoehto Legionella pneumophilan havaitsemiseen konventionaalisin keinoin. Abstraktin suomennosta: Vaateliaat bakteerit (fastidious bacteria) ovat ryhmä bakteereja, jotka kasvavat hitaasti ja lisäksi niiden ravitsemukselliset tarpeet ovat kompleksisia. Tässä katsauksessa on selvitetty viimeaikaista edistymistä sellaisten biosensitiivisten strategioiden kehittelyssä, joilla voidaan kvantifioida Legionella pneumophila mikrobiologiassa tällaisena vaateliaana (nirsona, kranttuna) bakteerina . Lääketieteellisen bakteriologian yhteensattumina sitä strategiaa on kaikkein laajimmin käytetty biomonitorointina, DNA ja vasta-aineperusteisina biosensoreina. Myös koottiin analysoitavaksi kaikki L.pneumophila-genosensorit ja immunosensorit, joita on viime vuosina kehitelty. Tässä katsauksessa on tarkoitus antaa yleissilmäys eri tyyppisiin biologisiin menetelmiin, joita on kehitelty Legionella Legionellan määrittämiseksi ja samalla myös merkitseviin teknologisiin edistyksiin, joita usean viimeksi kuluneen vuoden aikana on tehty.
Lisäksi tämä katsaus kuvaa:
(1) useita sovellettuja periaatteita Legionellan biologisessa mittauksessa tai biologisessa tunnistuksessa;
(2) biologisten mittausten tai biologisen tunnistuksen sovelluksien virheellisyysnäkökohtia;
(3) pohdintaa mahdollisuuksista määrittää Legionella erilaisilla elektrokemiallisilla ja optisilla biologisilla mittauksilla/ biologisilla tunnistuksilla ja miten voitaisiin kiertää kaikkein vakavimmat ongelmat immunologisessa tunnistuksessa ja immunologisessa mittauksessa.;
(4) pohdintaa muutamista biologisista mittauksista/ biologisista tunnistuksista merkkauksilla tai merkauksitta.
(5) yhteenvedon Legionellan havaitsemisen biologisen mittauksen/ biologisen tunnistuksen sovellusten viimeaikaisimmasta kehityksestä.
( 6) Katsaus antaa myös kehitykselliset suuntaukset (trendit) optiikaan ja elektrokemiaan perustuvaan biologiseen mittaukseen/biologiseen tunnistukseen.

2. KATSAUS.
Paras vaihtoehto Legionella pneumophilan havaitsemiseen konventionaalisin keinoin.

Select item 302195112. 
Bioassays: The best alternative for conventional methods in detection of Legionella pneumophila. Mobed A, Hasanzadeh M, Agazadeh M, Mokhtarzadeh A, Rezaee MA, Sadeghi J. Int J Biol Macromol. 2018 Sep 13. pii: S0141-8130(18)33822-4. doi: 10.1016/j.ijbiomac.2018.09.074. [Epub ahead of print] Review. PMID: 30219511 Similar articles

Muistiin 6.10.2018, 18:46.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar